Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška situacija

Navijači najavili prosvjed protiv Messija: Izviždat ćemo ga, ne želimo ga u klubu

Match de  championnat de Ligue 1 Uber Eats opposant Le Stade Brestois 29 (Brest) au Paris Saint-Germain (PSG) au stade Francis-Le Ble à Brest
Foto: JB Autissier
1/3
16.03.2023.
u 16:25

PSG je ispao iz Lige prvaka, Kupa i ostaje mu samo borba za prvenstvo

Argentinski čarobnjak Lionel Messi još pregovara o novom ugovoru s PSG-om, navodno traži 40 milijuna eura i garanciju da će igrati i dok on pokušava dogovoriti posao, navijači zbog njega negoduju. 

U pariškom je klubu već dvije godine, a nije zadovoljio jer PSG je ispao iz Lige prvaka, a bio je jedan od favorita za naslov. 

PSG je ispao i iz francuskog kupa, a jedino mu ostaje borba za prvenstvo. Navijači su stoga bijesni na Messija posebno jer je u bitnim utakmicama nevidljiv, primjerice u utakmicama protiv Reala i Bayerna nije imao nijedan gol ili asistenciju. 

Sve to dovelo je do toga da su oni ekstremni pozvali na bojkot:
"Na nedjeljnoj utakmici na Parku prinčeva protiv Rennesa izviždat ćemo Messija. Previše dobiva u odnosu na ono što daje na terenu, posebno zato što ga opet nije bilo u najvažnijim utakmicama u Ligi prvaka, iz koje smo i ove godine prerano ispali. Ne želimo ga više u klubu."

Messi je u PSG došao u ljeto 2021. bez odštete, ugovor mu ističe na ljeto, a navodno se za njega sada interesira i Al Hilal. Možda ga ova situacija i nezadovoljstvo navijača pogura u Saudijsku Arabiju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije