Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide Ronaldu?

Messi na koljenima, pred njim je odluka karijere, Al Hilal nudi 220 milijuna eura

Soccer Champions League, FC Bayern Munich - Paris Saint Germain 2:0, round of 16, second leg, season 2022-2023.
Foto: Oryk HAIST/SVEN SIMON/DPA
1/3
16.03.2023.
u 10:21

Argentinac od PSG-a traži plaću od 40 milijuna eura i garanciju da će igrati u prvoj postavi

Velikog Cristiana Ronalda i Lionela Messija polako u Europi mijenjaju neki novi klinci poput Erlinga Haalanda ili Kyliana Mbappéa. A kako to već biva nogometaši pri kraju karijere, odlaze u Kinu ii arapske zemlje gdje je razina nogometa niža, ali novci su veliki. Nakon što je Ronaldo karijeru nastavio u Saudijskoj Arabiji, njegovim bi putem mogao i Messi. Naime, brojni europski mediji tvrde da mu je Al Hilal ponudio ugovor za pamćenje vrijedan 220 milijuna eura po sezoni.

Portugalac je za 200 milijuna eura na godišnjem nivou potpisao za Al Nassr, a sada je na meti i Argentinac. Otac Lionela Messija Jorge boravio je u utorak u Saudijskoj Arabiji i to je pojačalo nagađanja o pregovorima.

No, Jorge ima potpisan ugovor sa Saudijskom Arabijom o sponzorstvu te ima obavezu reklamiranja turizma te države.Ipak, ponudi li Al Hilal Messiju jednogodišnji ugovor od 220 milijuna eura, bila bi to basnoslovna cifra u svijetu nogometa.

Napadač PSG-a za sada ipak želi ostati u Europi, u 31 nastupu upisao je 18 golova i 17 asistencija, ali razočaran je ispadanjem iz Lige prvaka od Bayerna.

Od kluba traži plaću od 40 milijuna eura i garanciju da će igrati u prvoj postavi. Pregovori još traju, a dogovor nije postignut. Pitanje je može li tu situaciju iskoristiti Al Hilal. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije