Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRED UTAKMICU

Navijači Milana ljutiti na Rebića: “Nema poštovanja”

Ante Rebić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
26.11.2019.
u 00:30

Na društvenim se mrežama nakon toga vrtjela snimka na kojoj su Ante Rebić, Franck Kessie i Lucas Biglia u svlačionici bili na mobitelima, što je razljutilo navijače budući da Milan nema dobre rezultate ove sezone.

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić našao se na udaru kritika talijanskih navijača nakon što se u medijima pojavila snimka Sky Sporta Italije iz svlačionice Milana sat vremena prije utakmice protiv Napolija.

Naime, na društvenim se mrežama nakon toga vrtjela snimka na kojoj su Ante Rebić, Franck Kessie i Lucas Biglia u svlačionici bili na mobitelima, što je razljutilo navijače budući da Milan nema dobre rezultate ove sezone.

Navijači su komentirali kako se igrači čine nezainteresiranima za utakmicu. Prozvali su ih i neprofesionalnima te istaknuli kako je to nepoštovanje prema klubu.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
linkgerlass
05:06 26.11.2019.

oh..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije