Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lige petice Milan i Manchester približili se naslovu

Navijači Milana Leonardu: Judo!

'Inter Milan\'s Brazilian coach Leonardo looks on before the serie A football match AC Milan vs Inter on April 2, 2011, in San Siro stadium in Milan.     AFP PHOTO/ GIUSEPPE CACACE'
'GIUSEPPE CACACE'
03.04.2011.
u 18:19

Nisam izdajnik, to što sam sada trener Intera ne znači da manje volim Milan. Uostalom, u Milanu su mi dali otkaz, kaže Leonardo.

Dan nakon gorkog poraza 0:3 od Milana u gradskom derbiju, trener Intera Leonardo opet je kao papagaj ponovio:

– Prvenstvo nije gotovo, u preostalih sedam kola još možemo do naslova.

No, pitanje je vjeruje li i brazilski stručnjak u svoje riječi nakon što su u susretu s Milanom potpuno nadigrani, od prve do zadnje minute.

– I mene je iznenadilo koliko smo bili bolji od Intera. Nadam se da će nam ova utakmica donijeti samopouzdanja nakon nekoliko teških tjedana i slabijih rezultata. Ipak, smatram da prvak još nije odlučen – rekao je trener Milana Massimiliano Allegri te dodao:

– Moram se i kritički osvrnuti na nepromišljenost Antonija Cassana. Iako je postigao treći gol, napravio je neshvatljivu glupost kada je zbog onakvog prekršaja zaradio isključenje na kraju utakmice.

Interova trenera Leonarda u subotnjoj je utakmici, osim lošeg izdanja njegove momčadi, dodatno pogodilo i ponašanje Milanovih navijača koji su ga vrijeđali od prve do zadnje minute, kad god bi ustao s klupe. A na početku utakmice izvjesili su veliki transparent na kojem je pisalo: "Posljednja večera s Leom Judom".

– Nisam izdajnik, uostalom u Milanu su mi dali otkaz. No, to je klub u kojem sam proveo divne godine i kao igrač i kao trener. A to što sam sada u Interu ne znači da ga manje volim – miroljubiv je Leonardo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije