Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 14 godina kockasti u Splitu

Navijači iz Slavonije kupali se na Bačvicama

'03.06.2011., Hotel Lav, Split - Hrvatska nogometna reprezentacija u setnji uz more prije vecerasnje kvalifikacijske utakmice na Poljudu protiv Gruzije.  Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
Foto: 'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
1/6
03.06.2011.
u 16:33

Srna je u noći na četvrtak primio infuziju jer je osjetio laganu slabost, a noć uoči utakmice dobro je spavao i razmišljao samo o Gruziji

Sve je išlo po ustaljenom ritmu. Nešto prije podne Slaven Bilić svoje je izabranike poveo u šetnju na plažu oko hotela Lav Le Meridien. Igrači su isključili mobitele kako bi bilo što manje poziva onih koji su ulaznicu za dvoboj s Gruzijom poželjeli u posljednji trenutak.

Darijo Srna, hrvatski kapetan, dobro je spavao. Za razliku od noći prije kada je čak primio infuziju. Nije bio bolestan, samo je osjetio laganu slabost i došao po dozu vitamina...

– Tri sam puta u mislima već prošao utakmicu – govorio je Srna.

U hotel Lav stigao je i Vlatko Marković, odmah sjeo za stol s izbornikom Slavenom Bilićem, da iz prve ruke čuje novosti. Prije nego što je Marković stigao u Split prebrisani su grafiti "dobrodošlice" koji su tijekom noći osvanuli na ulazima u grad. No, nije ih ni trebao vidjeti, vjerojatno Vlatko zna što Split misli o njemu i o 14 godina izbivanja reprezentacije s Poljuda.

A po gradu su se navijači dobro zabavljali, slavonski dio navijača već od ranih jutarnjih sati pristizao je u Split. Svi su prštali optimizmom.

Standardna hrvatska priča, kockasti dres i pivo u velikim količinama.

Velika sparina dobar dio navijača natjerala je da odu do Bačvica. Kupanje u plićaku najpopularnije splitske plaže bilo je neizbježno. Nisu igrali picigin, raspoloženi Slavonci su trenirali za Gruziju.

– Kol'ko nas ima... – odzvanjalo je Bačvicama, a tako je bilo i na rivi, u Marmontovoj, oko Poljuda...

Komentara 3

KR
kruni
18:04 03.06.2011.

nadam se da nece za***ti kao U21 i tamo igra sve iz hajduka .

DE
derin
18:33 03.06.2011.

Ljudi moji večeras ćete vidjeti što je poljud! Uživajte!

OB
-obrisani-
18:42 03.06.2011.

A sto ces,takvi smo ti mi Slavonci... veseli,volimo zapjevat i popit.... uh kol`ko nas ima.. ;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije