Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob na ulici

Letjele boce i rakete: u navijačkim neredima preminuo policajac

Athletic Bilbao - Spartak Moskva
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
23.02.2018.
u 08:55

Nakon što je policajcu pozlilo, prebačen je u bolnicu, ali liječnici više nisu mogli pomoći

Na ulicama Bilbaa uoči uzvratne utakmice šesnaestine finala Europskog kupa između Athletica i moskovskog Spartaka došlo je do sukoba između navijačkih skupina koje je smirivala policija.

Nažalost, u tim je neredima tragično preminuo jedan policajac od posljedica srčanog udara. Nakon što mu je pozlilo, prebačen je u bolnicu, ali liječnici više nisu mogli pomoći nesretnom policajcu.

Nerede su počeli gostujući navijači, kojih je u Bilbao došlo više od tisuću, gađajući pristalice suparničke momčadi staklenim bocama. Athleticovi navijači isto su uzvratili. Huligani su kasnije staklene boce zamijenili bakljama i raketama.

U sukobu je privedeno više osoba. Ruski huligani prije tog incidenta probleme su pravili i blizu televizijske postaje ETB, ali policija ih je brzo smirila.

Komentara 4

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
09:16 23.02.2018.

tzv, antifa bilbao

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
10:35 23.02.2018.

Policija bi trbala pustiti takve grupe da se potuku, a onda na kraju pustiti hitnu pomoć i grobare da urade svoj posao. Poslije par takvih tuča, mišljenja sam da više nikome ne bi palo na pamet sukobljavati se zbog iracionalnih razloga. I na kraju preživjelima odrediti drakonske kazne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije