Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotovo tri godine suše

Navijači gube strpljenje: Hrvat postao predmet podrugljivih memea

Mateo Kovačić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/6
20.11.2019.
u 13:20

Ne zabije li do kraja siječnja, Kovačić će uskoro ''proslaviti'' tri godine otkako je posljednji put ugurao loptu u mrežu u natjecateljskoj utakmici

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić uživa u Londonu. Frank Lampard mu vjeruje, dio je standardne postave Chelseaja, ali idilu su sada počeli kvariti navijači tog kluba. 

Kovačić je na društvenoj mreži Reddit postao predmetom takozvanih memea, a štovatelji Bluesa počeli su mu zamjerati neučinkovitost ispred gola suparnika.

I doista, otkako je stigao na Stamford Bridge 8. kolovoza 2018. godine, Kovačić još uvijek nije našao put do mreže protivnika, a ako je vjerovati podacima koje je moguće pronaći na internetu, a obično su točni, zadnji put zabio je 30. srpnja 2017. godine Barceloni u porazu s rezultatom 2:3 njegova tadašnjeg kluba Reala u prijateljskoj utakmici.

Ako ćemo o natjecateljskim ogledima, njegova se suša rasteže sve do kraja siječnja 2017. (prvenstveni sraz protiv Real Sociedada), pa vjerujemo da i sam Kovačić jedva čeka da skine to ''prokletstvo'' sa svojih kopački. 

Bilo kako bilo, budući da je njegova odšteta Realu iznosila 45 milijuna eura, ne čudi previše što su navijači Chelseaja izgubili strpljenje, a u zadnjem su se memeu narugali tvrdnjom da nema pojma što činiti kada se nađe u prigodi za pogodak.

"Nikada nisam vidio tako tehnički potkovanog igrača na lopti koji ne može zabiti", napisao je jedan od njih, dok se drugi nadovezao prijedlogom da u Hrvatskoj dan njegova sljedećeg gola proglase praznikom. "To je naš hrvatski John Obi Mikel", ističe se u komentarima.

When Kovacic finds himself in a scoring position from r/chelseafc
"Scoring is the next step for Kovacic" from r/chelseafc
Kovačić does anything from r/chelseafc
Ključne riječi

Komentara 21

DU
Deleted user
13:24 20.11.2019.

koji glupi komentar Kovaciceve igre ; svi napadi pocinju od njega i kad u zavrsnici padne ili ne padne go , igra fenomenalno ,

RE
rene
14:13 20.11.2019.

pogledaš taj Reddit i vidiš 3-4 komentara i odmah naši novinari napišu navijači, potpuno isto kao i u slučaju Lovrena, .... 3-4 individue koje se iz svojih fotelja rugaju svemu i svačemu nisu navijači nego isfrustirane budale koje nikad nisuu vidjele stadion uživo .. toliko o vašem novinarstvu ... ja pratim utakmice engleskog prvenstva i vidio sam u par navrata kad je Kova zamijenjen da je ispraćen velikim pljeskom navijača

DU
Deleted user
15:15 20.11.2019.

Sad kad bi znalac koji je ovo napisao isti ovakav text napisao o sebi a na osnovu ovih komentara , neznam dali bi bio sposoban za vozit vilicara u skladistu istoimene mu firme, sa zabranom pristupa redakciji sljedecih 10 godina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije