Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavlja se

Navijač Šibenika na podu, a huligan ga lupa metalnom palicom

Navijač Šibenika i torcidaš
Foto: Screenshot/Šibenik.in
27.10.2017.
u 23:41

Tajnik Udruge navijača HNK Šibenik ‘Funcuti, još uvijek se u bolnici oporavlja od udarca palicom u glavu koji je zadobio u napadu Torcide na Starom pazaru

Igor Anaković (43), tajnik Udruge navijača HNK Šibenik Funcuti, još uvijek se u bolnici oporavlja od udarca palicom u glavu koji je zadobio u napadu Torcide na Starom pazaru u Šibeniku prije utakmice Šibenik - Hajduk u srijedu, piše 24 sata.

- S obzirom na događaj koji se desija u sridu, mogu slobodno reći ‘što nas ne ubije, ojača nas!’, stoga nema posustajanja i danas bez obzira što ja ne mogu bit s vama želim da svi dođete na košarkaški susret u dvoranu i dokažete da nas ništa ne može slomiti! Svi na Baldos - poručio je Anaković putem stranice šibenskih navijača Funcuta. 

Policija je tada privela 59 Torcidaša koji su osumnjičeni za sudjelovanje u tučnjavi i prekršili Zakon o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 34

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
00:04 28.10.2017.

ova slika me podsjetila na onu poznatu fotografiju arkanovca kako lupa mrtvu ženu u bjeljini,,,ovaj nasilnik nije daleko od tog arkanovca,,,toliko

IN
Ineboimorejeplavo
05:21 28.10.2017.

Pa novinari, zar ovo nije navijač hajduka, kako ga možete nazivati huliganom, pa on se samo bori protiv hnsa i mamića, to je heroj, uskoro će biti fešta na rivi, skup protiv brutalne policije.....

ZA
!zagreb!
01:56 28.10.2017.

Kada će ljudi početi dobivati odgovarajuće kazne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije