Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wayne Rooney

"Navijač s Unitedovim dresom na treningu redsa je legenda"

'Manchester United\'s English striker Wayne Rooney celebrates scoring his second goal during the English Premier League football match between Manchester United and Aston Villa at Old Trafford in Manc
'ANDREW YATES'
20.07.2011.
u 21:50

Zvijezda Manchester Uniteda Wayne Rooney nazvao je legendom navijača koji je prije nekoliko dana u Maleziji zalutao na Liverpoolov trening.

Naime, navijač crvenih vragova na sebi je imao Rooneyjev dres, a njegovi su ga sunarodnjaci toliko "pilili" da je morao skinuti majicu. Događaj je snimljen kamerom, a snimka je ubrzo postala hit na internetu. Snimku je vidio i Unitedov napadač.

"Navijač koji je došao na Liverpoolov trening u Unitedovu dresu s mojim imenom na leđima je legenda", napisao je Wayne Rooney na Twitteru.

Komentara 1

mučki_đubrivoje
14:32 20.07.2011.

legende su mrtvi ljudi. legendo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije