Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio ponudu

Navijač pozvao Perišića u Juventus: "Prijatelju, nikad!"

Ivan Perišić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
10.09.2017.
u 23:27

Hrvatski igrač je na svom Instagramu dobio poruku u kojoj ga navijač zove u Juventus, a Ivan mu je odgovorio: "Prijatelju, nikad!"

Ivan Perišić igrao je sjajno i zabio je pogodak u pobjedi Intera protiv SPAL-a (2:0). Hrvatski reprezentativac je fantastičnim  udarcem potvrdio pobjedu crno-plavih. Jedan Juventusov navijač je nakon odlične Perišićeve igre došao na ideju da ga pozove u Staru damu. 

Hrvatski igrač je na svom Instagramu dobio poruku u kojoj ga navijač zove u Juventus, a Ivan mu je odgovorio: "Prijatelju, nikad!" Perišić je nedavno potpisao novi ugovor s Interom. 

Foto: Instagram/Wanda Nara

Komentara 2

TN
tamo.netko
00:21 11.09.2017.

Tako je Ivane! Forza Inter!

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
00:11 11.09.2017.

Nikad ne reci nikad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije