Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spašavali ga redari

Navijač nokautirao igrača, kolege s tribina ga htjele rastrgati!

GAK - Hertha Wels
Foto: Screenshot
01.11.2018.
u 18:13

Utakmica je odmah prekinuta i sve govori da će je GAK izgubiti za 'zelenim stolom'

Subotnji dvoboj austrijske regionalne lige u Grazu između GAK-a i Herhe Wels, okončan je prekidom u 80. minuti kada je neimenovani 35-godišnji navijač domaće momčadi utrčao na travnjak i nokautirao gostujućeg igrača Haruna Sulimanija.

Navijač je naknadno rekao da su ga isprovocirale Sulimanijeve geste, a tamošnji mediji su potvrdili da je nekolicina navijača GAK-a napadača htjela rastrgati zbog gluposti koju je počinio (video možete pogledati ovdje).

GAK je točno uoči incidenta izjednačio na 1:1, ali sve govori da će utakmica biti registrirana 0:3 za goste. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar KIopp
KIopp
20:32 01.11.2018.

Obično se, kad je tako neki dugi video, stavi točna sekunda tog ključnog trenutka da se ne mora bezveze gledati cijeli video.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije