Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA SITUACIJA

Navijač Cristiano poslao poruku Messiju: Oprosti mojoj mami zbog imena

Twitter
13.10.2021.
u 19:07

"Želio bih ga vidjeti i ispričati mu se u svoje i u ime moje majke, nije znala što čini", rekao je dječak za argentinske medije

Argentina je u jeku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine, a nakon što je završila utakmica s Urugvajem (3:0) pobjeda Argentine, dogodila se jedna posve nesvakidašnja situacija uzevši u obzir jedno od najvećih nogometnih rivalstava svih vremena. 

Mladi mještanin, inače 11-godišnji obožavatelj lika i djela Lionela Messija čekao je argentinskog kapetana s vrlo zanimljivim natpisom na velikom transparentu.

 

 

"Messi, oprosti mojoj majci, nije znala što čini, zovem se Cristiano", pisalo je na transparentu.

"Želio bih ga vidjeti i ispričati mu se u svoje i u ime moje majke, nije znala što čini", rekao je mali Cristiano za argentinske medije. 

Zanimljivo je da je izjavio i da mu je majka dala ime upravo po Cristianu Ronaldu, a da je on prirodno odrastao kao veliki fan Messija. Eto, došli smo i do ovakvih situacija u ovom mitskom natjecateljskom rivalstvu 21. stoljeća.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije