Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADOVOLJNI UVJETIMA
Povratak na članak

Natko: Volim biti u selu jer se želim družiti sa svim sportašima

- Dosta je težak ovaj olimpijski spust. Staza je vrlo teška, veliki su skokovi i za njih se treba dobro pripremiti - dodao je Natko.

Komentari 2

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
12:14 07.02.2014.

Natko voli biti u selu jer se želi družiti sa svim sportašima a največa mu je želja da dobije autogram ili slučajni razgovor sa nedostižnom rekorderkom svjetskog kupa Tinom Maze.

VL
Avatar billybull
billybull
13:58 07.02.2014.

gle malog janeza....gle, natka ne zanima takva nepoznata serljancica...on dobro poznaje najbolju svih vremena, janicu kostelic, I ne treba mu njezin autogram...ali ti to ne kuzis, tu se radi o vrhunskom svjetskom skijanju, s cim vi nemate ouno veze....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.