Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IMAO KACIGU

Nastradao na istom mjestu kao i Schumacher: 'Čudo je da sam živ'

Michael Schumacher
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
11.01.2014.
u 23:04

- Trebao sam umrijeti. Liječnici su mi nekoliko puta rekli da je čudo što sam živ. Lubanja mi je pukla na dva dijela, a prijatelji su mi je držali 40 minuta dok nije stigla pomoć. Imao sam nevjerojatnu sreću - rekao je Danac.

Danac Morten Hauerbach (35) doživio je nesreću istog dana na istom mjestu kao i Michael Schumacher, no prošao je puno bolje od sedmerostrukog svjetskog prvaka u formuli 1.

Hauerbach je također udario glavom u kamen nakon čega je istim helikopterom kao i Schumacher prevezen u bolnicu u Grenobleu gdje su ga liječili isti liječnici.

No, najčudnije od svega je da Hauerbach nije nosio kacigu! Preživio je trostruku frakturu lubanje koja se bila otvorila i na kojoj je dobio 50 šavova. Danac je bio na četiri operacije, ali više nije u opasnosti i može razgovarati o svojem iskustvu.

- Trebao sam umrijeti. Liječnici su mi nekoliko puta rekli da je čudo što sam živ. Lubanja mi je pukla na dva dijela, a prijatelji su mi je držali 40 minuta dok nije stigla pomoć. Imao sam nevjerojatnu sreću - rekao je Danac za Ekstra Bladet.

>> 'Pregledali smo snimku, udario je u kamen, a ne znamo brzinu'

Komentara 3

VI
Vidderne
12:06 12.01.2014.

Ovo me podsjeća na takmičenje za najvećeg idiota godine a la Monthy Pyton. Jedan od zadataka je polupati kamen s glavom kao što je tamo bilo na kraju upucati se. Ne razumijem i točka.

DH
dalibor.hren
11:58 12.01.2014.

Valjda će nečija glava biti tvrđa od tog kamena!?

KA
karambita
17:09 12.01.2014.

Nemaju oni bosansku glavu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije