Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedan rastanak

Nastavlja se čistka u Hajduku, klub od danas traži i sportskog direktora

Ivan Kepčija
Ivo Čagalj/Pixsell
04.11.2020.
u 14:01

Klub je objavio da je ugovor sporazumno raskinut

Ivan Kepčija od srijede više nije sportski direktor Hajduka, objavio je splitski klub na svojoj službenoj stranici samo dan nakon što je i Mario Stanić napustio dužnost savjetnika predsjednika Uprave.

Funkciju prvog čovjeka struke Kepčija je obavljao od prosinca 2019. godine do studenog 2020. godine, a s klubom se rastaje nakon sporazumnog raskida. 

– Bila je čast biti dio kluba te zahvaljujem ljudima koji su mi pružili priliku i povjerenje. Unatoč predsjednikovoj želji da nastavimo suradnju, osjetio sam da je trenutak za odlazak te sam stoga i predložio sporazumni raskid ugovora. Želim zahvaliti svima na pruženoj suradnji te zaželjeti klubu mnogo sreće i uspjeha u daljnjem radu i natjecanju – kazao je Ivan Kepčija na rastanku s Hajdukom.

 

Ključne riječi

Komentara 3

RE
RedTree
14:51 04.11.2020.

Za trenera Oreščanina ili neko ozbiljno, dokazao ime. Solumunsko rješenje staviti Primorca utakmicu s Osijekom dotle se to ne riješi.

ZA
zagi101
15:41 04.11.2020.

dok se ne riješe one zadruge na čelu s onim filozofom perasovićem nema vam pomoći, jugonostalgičari vuku hajduka u propast

DU
Deleted user
14:25 04.11.2020.

To je bio veliki stručnjak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije