Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gaf domaćina

Naslađuju se: Hrvate ovo boli kao poraz od Srbije!

Hrvatska U-16
YouTube screenshot
20.08.2017.
u 14:10

Tijekom jedne minute odmora kamere su prikazale klupu naše reprezntacije, a uz natpis 'Hrvatska' pojavila se i srpska zastava.

Hrvatska košarkaška U-16 reprezentacija nije uspjela osvojiti medalju na Europskom prvenstvu u Crnoj Gori, u susretu za treće mjesto izgubila je od vršnjaka iz Srbije sa 71:75. Naše mladiće skupo je stajala nešto lošija igra u završnici utakmice kad se dogodio i propust domaćinima natjecanja - Crnogorcima.

Naime, tijekom jedne minute odmora kamere su prikazale klupu naše reprezntacije, a uz natpis 'Hrvatska' pojavila se i srpska zastava.

 

Neki srpski mediji iskoristili su taj gaf domaćina za naslađivanje. 

- Sigurno je da Hrvatima ovo neće biti po volji, a ova pogreška domaćina boljet će ih poput poraza od Srbije - naveo je Blic, a Kurir je prenio ovu vijest u članku s naslovom 'košarkaši Hrvatske protiv Srbije igrali pod srpskom zastavom'.

 

Komentara 43

FA
fake
16:27 20.08.2017.

Tipičan primjer "teme za raspirivanje vatre".

DU
Deleted user
15:16 20.08.2017.

Uh kako me boli....ona stvar za poraze od Srbije ili pogreške stranih TV kuća. Više me boli kad vidim novosti o komšijama i njihovim pečenim paprikama u Kanadi na hrvatskom portalu.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:52 20.08.2017.

Strasno, sad pila Hrvatske nece moc zaspati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije