Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tiho u zrakoplovu

Naše finale SP-a nije zanimao, nitko nije bio u dvorani ni gledao na TV-u

30.01.2017., Zagreb -  Povratak hrvatskih rukometasa sa Svjetskog prvenstva u Francuskoj.  Ivan Stevanovic.  Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/10
31.01.2017.
u 21:43

Svi se čude kako je Gerrard dobro branio polufinale i finale. No on je trenutačno najbolji vratar francuske lige. Sjajan je u Montpellieru – rekao je Stivi koji je let do Zagreba prikratio gledajući film na tabletu

Rukometaši Hrvatske nisu se poput Slovenaca vratili kući u subotu. Ostali su do ponedjeljka u Parizu, ali nitko nije bio u dvorani i gledao finale.

– Nije me uopće zanimalo. Ionako će me Nyokas zezati kada dođem u Nantes – rekao je Jerko Matulić koji je došao naknadno kao zamjena za Božića Pavletića.

Ivan Stevanović odgledao je zadnjih deset minuta.

– Svi se čude kako je Gerrard dobro branio polufinale i finale. No on je trenutačno najbolji vratar francuske lige. Sjajan je u Montpellieru – rekao je Stivi koji je let do Zagreba prikratio gledajući film na tabletu.

Luka Šebetić razmišljao je pak kako ponovno mora zubaru.

– Opet mi je ispao prednji zub. Baš nemam sreće – istaknuo je Luka.

Ivan Pešić dobio je slobodno do srijede. U četvrtak će put Bresta da bi se u subotu vratio u Celje gdje Meškov igra utakmicu SEHA lige.

– Bilo bi bolje da sam iz Senja išao u Celje nego ovako okolo-naokolo. Kao da mi nije dosta putovanja ovih dana po Francuskoj kad smo putovali od sjevera na jug pa nazad – istaknuo je reprezentativni vratar.

Komentara 2

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
23:39 31.01.2017.

naravno da smo smo ponosni na njih samo im ne želimo reć jer smo uz mrvicu sreće mogli zaigrati finale

SL
slivnevode
23:17 31.01.2017.

Jadni igrači, toliko truda, na kraju jedno veliko NIŠTA !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije