Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNA ZLATNA OLIMPIJKA
Povratak na članak

Naša heroina ispred Janice istaknula nekog drugog i dodala: "Bog je ovo zamislio"

"Hrvatski tekvondo je sve jači. Nadam se da će mladi vidjeti i da će pokušati ostvariti svoj olimpijski san. Ja sam jedna obična cura iz Knina i ako mogu ja, mogu svi."

Komentari 17

DU
Deleted user
16:27 26.07.2021.

Bravo mala!👏👏👏

VL
PC
Pacta_Conventa
16:36 26.07.2021.

Docek u Zagrebu , zastave ponos i Thompson u cast i u inat svima

VL
SO
sohnahoakasaa
16:41 26.07.2021.

Tako je mlada a tako zrela. Svi roditelji djece sportaša, onih uspješnih i manje uspješnih znaju, da se najbolje raste i sazrijeva u sportu. Ti mladi ljude samo u sportu tako brzo i zorno nauče kako je padanje i dizanje sastavni dio života i da se DIZATI može samo trudom i zalaganjem. To je onda UVIJEK časno a na ponos svoj, roditelja i Domovine. Želim ti dušo da te Bog i dalje čuva i bude ti najveći prijatelj i uzdanje i nada. Bb ti puno šaljem i iskreno poštovanje tvojim roditeljima.

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
08:18 27.07.2021.

Hrvatska princeza i ratnica spomenula boga, vjeru i domovinu pa se svi bez tih vrijednosti zgrazaju. Jadnici. Upravo te vrijednosti uz naravno marljivi rad i talent su je dovele na vrh olimpa. Primjecujem da je puno hrvatskih sportasa prepuno htvatstva i hrvatskih vrijednosti. Ako vam ameta ... patite.

VL
PU
Pulchrum
19:59 26.07.2021.

Bravo za trud, za znoj, discipinu i marljivost. Međutim, ovo su istočnjačke sportske discipline, koje su nespojive s kršćanstvom. Na stranu emocije koje čovjeka ponesu i znaju zavesti. Postoje razni bogovi u našoj glavi i postoji jedan pravi, Trojedini Bog. Reći ovu izjavu je malo ishitreno.

VL
DU
Deleted user
17:36 26.07.2021.

Ovu je Blanka krunicim dodirnula.

VL
GA
Gargamel
17:10 26.07.2021.

Bravo Curo za postignuti rezultat. To je samo tvoja zasluga i upornosti koju imaš. Još jednom BRAVO i nastavi tako. PS. Ostavi Boga na miru, on je davno digao ruke od nas pa i u crkvi govore pomozi si sam pa će ti i bog pomoći. Zato budi uporna i rezultat neće izostati. Sve najbolje u životu.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.