Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povijest Eura
Povratak na članak

Naš prvi Euro, 1996. u Engleskoj: Ubitačna Sundellova ‘pravda’

– Poraz od Nijemaca pamtim po najvećoj sportskoj nepravdi u svojoj karijeri. Ostao je ogroman žal za propuštenom prilikom jer mi smo u tom trenutku bili bolji od Nijemaca.

Komentari 3

KO
koliba
23:51 08.06.2016.

Najbolja repka u povijesti nogometa!

VL
MN
Mnd7779
06:32 09.06.2016.

Sami su priznali da smo bili bolji, sjećam se

VL
ZI
ZICKLER
13:34 11.06.2016.

Uvijek kažem da smo 1996 bili bolji nego u Francuskoj 1998 ali radi svoje vlastite gluposti smo propustili ići do kraja. I nije baš lijepo uspoređivati utakmicu s Njemačkom te 1996 i 1998 jer opet smo bili bolji 1996 a Elf je bio bolji dvije godine kasnije. Svoji šansu smo prokockali protiv Portugala i više se trebalo pričati o toj utakmici a ne o sudcu ( makar nas je oštetio). A što se tiče priče o neuvjerljivoj Njemačkoj moramo znati da su u tim godinama Nijemci uz Talijane bili vladari na starom kontinentu. To potvrđuje da su njihovi klubovi ( Borussia Dortmund i Schalke 04 u kojem su većinu igrali njemački igrači osvojili i Kup Uefa i Ligu prvaka sezonu iza, a Njemačka je barem još dvije sezone imala minimalno dva predstavnika u četvrtfinalu lige prvaka pa tako ne možemo biti subjektivni i reći da su oni nezasluženo bili europski prvaci. I

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.