Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Napoli srušio Inter, Rog slavio protiv Perišića i Brozovića

Napoli
Foto: Reuters/PIXSELL
30.04.2017.
u 23:20

Napoli se pobjedom približio na bod zaostatka Romi na drugoj poziciji, dok je Inter ostao na osam bodova zaostatka za Europom.

Napoli je u posljednjoj utakmici 34. kola Serie A u Milanu dobio Inter s 1:0.

Prvo veliko uzbuđenje se dogodilo u 35. minuti kada je udarac Driesa Mertensa zaustavila vratnica. Napoli je i nakon tog pokušaja nastavio napadati, a ubrzo je stigao i pobjednički pogodak.

U 43. je minuti Jose Callejón dočekao loptu na desnoj strani kaznenog prostora i poslao je loptu u mrežu. pogotku je prethodila nesigurnost u Interovoj obrani.

Napoli je nastavio napadati i u drugom poluvremenu,  a zanimljivo je da je Pioli Ivana Perišića odlučio uvesti u igru tek u 60. minuti igre. I ubrzo se Perišić našao u prvoj prilici, ali nije uspio zadržati ravnotežu u kaznenom prostoru.

Tri minute nakon Perišića je u dresu gostiju zaigrao i Marko Rog.

U 66. minuti je Inter zaprijetio preko Icardija koji je okušao volej, ali je Napoli još opasnije uzvratio, ali je sjajni Mertensov pokušaj zaustavio Handanovič. Rog je zaprijetio u 76. minuti, ali je Interov golman još jednom bio spreman.

Marcelo Brozović je kod Intera odigrao čitavu utakmicu, a Ivan Strinić je ostao na klupi.

Napoli se pobjedom približio na bod zaostatka Romi na drugoj poziciji, dok je Inter ostao na osam bodova zaostatka za Europom.

Balotelli zabio u rušenju PSG-a

Nice je u francuskom prvenstvu pred svojim navijačima s 3:1 srušila PSG i tako Parižanima otežala lov na prvu poziciju koju drži Monaco!

Mario Balotelli je započeo golijadu, a Parižanima je zabio u 26. minuti. Bio je to pogodak u njegovom stilu - dočekao je loptu na rubu kaznenog prostora, napravio nekoliko koraka, namjestio se na udarac i zabio sigurno po sredini gola.

Prednost je udvostručio Ricardo u 48. minuti. Ubacio se po desnoj strani, ušao u kazneni prostor i preciznim udarcem svladao Trappa.

Neizvjesnost je u utakmicu vratio Marquinhos koji je u 64. minuti zabio za 1:2. Angel di Maria je ubacio iz kornera, po golu je pucao Thiago Silva, a Marquinhos ju je jednim dodatnim dodirom glavom samo pogurao u mrežu.

A na samom kraju smo vidjeli pravu dramu. Thiago Motta je isključen nakon naguravanja s Baysseom, a odmah u sljedećoj minuti Donis je pogotkom riješio sve nedoumice o pobjedniku. Utakmicu je prije vremena završio i Angel di Maria koji je u 92. minuti isključen nakon oštrog starta nad Souquetom.

Monaco je vodeći s 83 boda, PSG ima 80, a Nice 77. Čeka nas uzbudljiva završnica prvenstva!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije