Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI EMOTIVAC

Hrvatski trener se nakon poraza rasplakao pred novinarima

Ivan Jurić
Foto: Printscreen Twitter
30.04.2017.
u 22:48

- Momčad trenira jako dobro, pripremamo se najbolje što znamo, ali smo ponovno izgubili. Čak smo i danas krenuli i igrali dobro, a onda primili golove za koje smo se i pripremali na treningu.

Hrvatski trener Ivan Jurić vratio se prije tri tjedna na klupu Genoe, no nije dobro počeo. U posljednja tri susreta upisao je dva poraza. Momčad bivšeg hrvatskog reprezentativca izgubila je danas od Chieva 2:1 i trenutno je samo pet bodova od zone ispadanja.

Emotivni Jurić nakon utakmice nije mogao suspregnuti suze.

- Momčad trenira jako dobro, pripremamo se najbolje što znamo, ali smo ponovno izgubili. Čak smo i danas krenuli i igrali dobro, a onda primili golove za koje smo se i pripremali na treningu. Žao mi je momaka koji pružaju sve od sebe. Mislili smo nakon remija protiv Lazija da je sve krenulo na bolje, ali... Želimo prekinuti sve ovo. Jer, ovdje sam doživio najljepše trenutke u životu...- rekao je Jurić prije nego što je u suzama napustio konferenciju za novinare.

Komentara 1

JO
jozomeda
11:21 01.05.2017.

drži se. puno sreće u idućim utakmicama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije