Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO NOGOMET

Napoli bod protiv Rome spasio u 90., PSG-u veliki francuski derbi

Napoli Roma
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
28.10.2018.
u 23:03

Toma Bašić nije konkurirao za nastup u momčadi Bordeauxa koji je na svom terenu izgubio od Nice s 0:1 (0:0)

U derbiju 10. kola talijanskog nogometnog prvenstva Napoli i Roma su na San Paolu podijelili bodove igravši 1:1 (0:1).

Goste je u vodstvo spretnim pogotkom doveo El Shaarawy (14), a ostatak utakmice protekao je u stalnim napadima domaćih koji su za sav trud bili nagrađeni izjednačujućim golom Mertensa (90) u samoj završnici.

Marko Rog nije konkurirao za nastup u momčadi Napolija, dok je Ante Ćorić ostao na klupi Rome.

Drugi Napoli sada ima 22 boda, šest manje od vodećeg Juventusa, a tri više od trećeg Intera koji će u ponedjeljak gostovati kod Lazija, dok je Roma u skupini pet momčadi koje sa po 15 bodova zauzimaju pozicije od petog do devetog.

PSG-u najveći francuski derbi

U najvećem derbiju francuskog nogometnog prvenstva Paris SG je kao gost svladao Marseille s 2:0 (0:0) i tako zadržao stopostotni učinak i nakon 11. kola.

Parižane je u vodstvo doveo Mbappe u 65. minuti iz brzog protunapada, da bi konačni rezultat postavio Draxler u posljednjoj, petoj minuti sudačke nadoknade.

Vodeći Paris SG sada ima 33 boda, osam više od drugog Lillea, dok je Marseille peti a 19 bodova.

Duje Ćaleta-Car ostao je na klupi Marseillea.

Toma Bašić nije konkurirao za nastup u momčadi Bordeauxa koji je na svom terenu izgubio od Nice s 0:1 (0:0). Jedini gol postigao je Cyprien (54). Oba sastava sada imaju po 14 bodova, Bordeaux je osmi, a Nice 10.

>> Pogledajte i kako je Ramos zafrkavao Modrića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije