Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGOVOR NA 4 GODINE

Napokon završeno: Murić potpisao za Ajax

Robert Murić
Foto: Zoran Grizelj
18.06.2014.
u 13:20

Talentirani nogometaš je s Nizozemcima potpisao ugovor na četiri godine pa bi se u Amsterdamu trebao zadržati do 2018. godine.

Iako je izgledalo kako natezanje oko Roberta Murića nikada neće završiti, priča je za mladog nogometaša ipak završila sretno. Ajax je na svojim službenim stranicama potvrdio da je sklopljen ugovor oko prelaska Murića iz Dinama.

Nizozemci su morali čekati 15. lipanj kada je Muriću istekao poništeni profesionalni ugovor s Dinamom. Talentirani nogometaš je s Nizozemcima potpisao ugovor na četiri godine pa bi se u Amsterdamu trebao zadržati do 2018. godine.

>>Overmars najavio: Murić ide u Ajax

Komentara 12

AN
ana10001
14:52 18.06.2014.

iskreno? želim ti da propadneš zbog pohlepe tvog tate i tvojih menađera, žalosno je da dečko od 17-18 godina ima onakve ljude za menađere. i stvarno je sramota da se dopušta da bogati klubovi iz bogatih zemalja otimaju djecu za njima sitan novac. stvarno smo treći svijet postali.

VU
vupora8
14:54 18.06.2014.

Mogao je bar ko ALen pricekati da klub dobije neki novac za njega,veliki igrač mali covijek!

ZE
ZemljaJeRavna
16:38 18.06.2014.

Da je išao stopama poput Olića, Eduarda, Mandžukića, Modrića, sazrio bi kao igrač, ostvario unosan transfer u veliki i slavni klub iz lige petice. Tamo bi dobio prevoditelja, učitelja jezika, psihologa, kužepazitelja, vozača, neku ženu da mu glumi mamu i sve moguće što bi moglo zafaliti. Čekalo bi ga se da opravda uložene novce, dobivao bi stručnu podršku nakon loje partije. Ovako će dobiti jednu ili dvije šanse, i ako se tu ne pokaže ( a to ovisi i od suigrača ) dobit će pedalu i poslat će ga negdje na posudbu. Kladim se u kulen da mali nikad neće postati igrač, i da će mu Ajax biti prvi i zadnji veliki klub. Niti će zaraditi pare, niti će više ikad prismrditi Dinamu, a imam osjećaj da će ga redovito posjećivati i ozljede. Sve u svemu nije mi jasno gdje mu toliko žurilo, jer ako se nije mogao izboriti za prvih 11 u Dinamu, nek bude siguran da neće ni u Ajaxu. Naravno, dok je Mamićživ, može zaboraviti i reprezentaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije