Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTANAK U HNS-U

Napokon! Split želi ugostiti reprezentaciju, ali Hajduk ima par zahtjeva, evo koji su

Bruno Marić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/8
30.04.2019.
u 09:15

Hajduku, čini se, smetaju pojedini funkcioneri u HNS-u, ne ulazeći u status Ante Kulušića, muči ih Damir Vrbanović na funkciji direktora HNS-a, zbog sudskih procesa koji se vode protiv njega, te nadasve Bruno Marić, za kojeg se ne slažu da bude glavni instruktor za VAR (video pomoć sucima)

U ponedjeljak su se u Zagrebu napokon sastale delegacije HNS-a i Hajduka kako bi se napravili koraci koji bi doveli reprezentaciju natrag u Split. Vatreni tamo nisu bili od 2015. godine i 'slučaja' svastika

U Zagreb su otputovali predsjednik Hajduka Marin Brbić, gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara i predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Benjamin Perasović. Sa strane HNS-a ih je dočekao direktor Saveza Marijan Kustić.

Splićani su spremni ugostiti reprezentaciju, ali imaju i listu zahtjeva koji bi se trebali ispuniti kako bi počeli usko surađivati sa središnjicom HNS-a u Zagrebu. 

Hajduku, čini se, smetaju pojedini funkcioneri u HNS-u, ne ulazeći u status Ante Kulušića, muči ih Damir Vrbanović na funkciji direktora HNS-a, zbog sudskih procesa koji se vode protiv njega, te nadasve Bruno Marić, za kojeg se ne slažu da bude glavni instruktor za VAR (video pomoć sucima), javlja Slobodna Dalmacija.

Koliko je postignuto suglasja, a koliko nije, niti jedna strana nakon sastanak nije objavila.

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

Komentara 25

Avatar rubinet
rubinet
10:53 30.04.2019.

Nisu ni Splićani bez grijeha.Prvo neka se obznani: tko je,kako i zašto napravio kukasti križ na poljudskom travnjaku.

DM
Dmitar1.
10:21 30.04.2019.

Prvo zatvor za svastičare pa ćemo se onda dogovoriti.

DU
Deleted user
09:39 30.04.2019.

Tu nema kadroviranja ili želite reprezentaciju Hrvatske ili ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije