Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi na sjever

Napokon se oglasili i Boysi: U nedjelju se vraćaju na Maksimir!

Futsal Dinamo, BBB
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
07.07.2015.
u 14:19

"Borba za naš klub nalazi se na prekretnici i sada je vrijeme da se vidi koliko NAVIJAČA ima Dinamo", pišu Boysi

Nedjeljni derbi između Dinama i Hajduka ponovno će na scenu vratiti Torcidu i Bad Blue Boyse. Navijači splitskog kluba jučer su se oglasili priopćenjem u kojem su najavili "invaziju na Maksimir", dok su BBB- šutjeli. Sve do danas! Iako su na Facebooku još jučer neke grupice pozivale na povratak, službeni stav BBB-a objavljen je tek danas i oni se vraćaju na tribinu. Evo njihova priopćenja.

"Navijačka grupa BAD BLUE BOYS na nedjeljni derbi vraća se na svoju, sjevernu tribinu!

Vrijeme je da se ova dugogodišnja agonija prekine i da se kompletnoj Upravi pokažu izlazna vrata iz Dinama. Previše smo godina izgubili u ovome svemu da bi se sada sve svelo na naslađivanje medijskim spektaklom i gledalo sa strane kako se klub urušava, jer navijači Dinama su ostali dužni sebi i svom klubu završiti započeto.

Borba za naš klub nalazi se na prekretnici i sada je vrijeme da se vidi koliko NAVIJAČA ima Dinamo.

"BAD BLUE BOYS", stoji na službenim stranicama navijača.

Inače, utakmica je na rasporedu u nedjelju u 19 sati, a ulaznice se u prodaju puštaju u srijedu 8. srpnja. Cijene će biti po 10, 20 i 30 kuna, a očekuje se veliki broj posjetitelja.

>>Dinamo se odlučio na popularne cijene: Na Hajduk za 10, 20 i 30 kuna!

Komentara 154

AI
airforceone10
14:30 07.07.2015.

imate spike za 4 razreda osnove škole, vi ste na istoj strani kao jovanović, a to nije hrvatska strana, ovu demagogiju vam samo neobrazovani i nepismeni mogu "popušiti", iskoristili su vas komunisti i mrzitelji Hrvatske, pa takve zovite na tribine i s njima navijajte, rijetko koji Hrvat želi sa vama stajati na istoj tribini.

ML
Mlad75
14:59 07.07.2015.

Priča za malu djecu,....Dinamo je na krju sezone pokazao da ima navijaće i bez te frakcije BBB-a što su naravno BBB frakcionaši skužili i znali su da će ove godine biti na stadionu dosta gledatelja i onda su poletjeli doći pa evo kao zbog njih se vrčaju....moš mislit....E sad bi pravi navijači trebali jednu utakmicu bojkotrat pa da se okže koliko ima tih jadnika kojima je SDP sponzor....

ED
europski dinamo
15:00 07.07.2015.

Ha ha ha koji manipulatori.....bez vas bi bilo 15 000 ,a sa vama cak 15 700. Velika razlika. Za koga cete navijati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije