Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIOPĆNJENJE SAVEZA

'Napadi na Z. Mamića, B. Marića i delegaciju HNS-a sramota su države'

Zdravko Mamić
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/5
08.06.2017.
u 16:39

"Za ovakve fizičke napade nema opravdanja te počinitelji moraju odgovarati pred zakonom."

Hrvatski nogometni savez najoštrije je osudio napad na savjetnika Dinama Zdravka Mamića koji se dogodio na Bolu na Braču.

"Nastavak je to niza ispada divljaštva koji su sramota cijele države, sustava koji takve napade ne sprječava, ne procesuira i ne kažnjava. Od napada na delegaciju HNS-a na Macoli preko napada na suca Brunu Marića do najnovijeg napada na Zdravka Mamića, poduži je niz primjera gdje je ozbiljno ugrožena sigurnost djelatnika iz nogometa, a da je naknadno izostala adekvatna reakcija dijela medija, javnosti, političara i prvenstveno državnih organa.

Za ovakve fizičke napade nema opravdanja te počinitelji moraju odgovarati pred zakonom. Hrvatski nogometni savez ovim putem poziva institucije države da što prije procesuiraju uhvaćenog počinitelja čiji je neprihvatljivi napad zabilježen i video kamerom. Također, pozivamo sve organizacije, tijela i pojedince koji se uobičajeno bore za zaštitu ljudskih prava da budu dosljedni i jasno osude ovaj neprihvatljivi, kukavički i sramotni čin", stoji u priopćenju HNS-a.

Komentara 25

KR
kruti175
17:19 08.06.2017.

tovarsko-orjunaško divljaštvo!!!!

Avatar toxic alien
toxic alien
18:05 08.06.2017.

Sva ta tri teroristicka napada imaju zajednicki nazivnik! Zlodjela pocinjena na podrucju Dalmacije i bezrezervno podrzana od jednog kluba, Hajduka. Pocinitelji poznati, i sponzori poznati..., jedini je problem sto su mediji i drzavni represivni i pravosudni aparat u rukama simpatizera te teroristicke skupine.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
17:11 08.06.2017.

hns-leglo korupcije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije