Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETA UTAKMICA

VIDEO Nantes svladao Monaco i u finalu Kupa će igrati protiv Nice

02.03.2022.
u 23:37

I Nantes i Nice su po tri puta do sada osvajali Kup, Nantes posljednji put 2000. kada je i posljednji put igrao u finalu, a Nice 1997., što je i tom klubu bio posljednji nastup u finalu do ovog.

Nogometaši Nantesa nakon 22 godine ponovno će zaigrati u finalu Francuskog kupa, oni su u polufinalu na svom terenu boljim izvođenjem 11-eraca svladali Monaco. Nakon 90 minuta bilo je 2:2, da bi u raspucavanju Nantes bio uspješniji s 4:2.

Gosti iz Monaca poveli su golom Marišpana (12), no nespretnom reakcijom Sidibe (21-ag) je autogolom poravnao na 1:1. U drugom poluvremenu Motoussamy (74) je doveo Nantes u prednost, no gotovo odmah nakon što se krenulo s centra Boadu (76) je zabio za 2:2.

Kako se rezultat više nije mijenjao do isteka 90. minute o pobjedniku su odlučivali 11-erci prilikom izvođenja kojih dva igrača Monaca nisu bila uspješna dok su sva četiri igrača Nantesa bili sigurni.

Nanrtes će tako igrati u finalu 8. svibnja na Stade de Franceu protiv Nice koja je u utorak s 2:0 svladala četvrtoligaša Versailles.

I Nantes i Nice su po tri puta do sada osvajali Kup, Nantes posljednji put 2000. kada je i posljednji put igrao u finalu, a Nice 1997., što je i tom klubu bio posljednji nastup u finalu do ovog.

>>> Pogledajte OVDJE kako se proslavila pobjeda

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije