Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije bio na popisu

Nakon što je saznao da ne ide na SP, Ademi odlučio igrati za Makedoniju!

'10.06.2013., Stade de Geneve, Zeneva - Prijateljska nogometna utakmica, Hrvatska - Portugal. Arijan Ademi, Alen Halilovic.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
17.05.2014.
u 09:47

- Skupina nije lagana, ali činjenica da tri momčadi idu dalje zbog novog formata daje nam nadu za plasman. Čast mi je igrati za Makedoniju i dat ću sve od sebe da se plasiramo na EP

Nakon što nije uvršten na popis Nike Kovača, Arijan Ademi odlučio je da više neće igrati za hrvatsku reprezentaciju. Veznjak Dinama od sada će nositi dres makedonske reprezentacije!

- Odlučio sam da ću u budućnosti igrati za Makedoniju, potvrdio je Ademi u razgovoru za "Makedonski sport".

Podsjetimo, Ademija je Makedonija i prije zvala da zaigra zu njih, ali je on to odbio jer je želio igrati za Hrvatsku. Čak je i odigrao tri prijateljske utakmice u eri Igora Štimca, ali popis za Brazil natjerao ga je da promijeni mišljenje. Njegova odluka je konačna, a još samo treba riješiti formalnosti. Izbornik Boško Đurovski nada se da će ga imati na raspolaganju već 26. svibnja u prijateljskoj utakmici protiv Kameruna.

U svakom slučaju, Ademi će za Makedoniju nastupiti u kvalifikacijama za EP 2016. Igrat će u skupini protiv Španjolske, Ukrajine, Slovačke, Bjelorusije i Luksemburga.

- Skupina nije lagana, ali činjenica da tri momčadi idu dalje zbog novog formata daje nam nadu za plasman. Čast mi je igrati za Makedoniju i dat ću sve od sebe da se plasiramo na EP, rekao je Ademi, kojeg je na ovaj potez nagovorio bratić Agim Ibrahimi, veznjak Makedonije.

>>Ovo su 'ratnici' za Brazil! Iznenađeni?

Komentara 6

VR
vrbaZG
10:26 17.05.2014.

Tako nam i treba kad ne zovemo najboljeg zadnjeg veznog...

DO
dodotatino
11:24 17.05.2014.

Ne mogu se oteti dojmu da je u ovoj situaciji Ademiju bila otežavajuća okolnost to što igra u Dinamu jer bi opet ispalo da se pogoduje gazdi. Po mom ukusu sigurno najbolji zadnji vezni i makar na širem popisu ima mjesto u reprezentaciji. Bit će to u budućnosti veliki gubitak za nas.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
11:39 17.05.2014.

bravo kovac, ako je ademiju to sto ga sad kovac nije zvao dovoljno da se odluci ne igrati za hrvatsku, dobro je da ne igra nekad treba dati ljudima priliku da se pokazu kakvi su

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije