Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preplovio 66.000 milja
Povratak na članak

Nakon šest godina vratio se prvi Hrvat koji je jedrilicom oplovio svijet

- Toliko je puno emocija i toliko puno riječi da ne znam koju izabrati. Vratio sam se kući, svome domu! Samo je naše more ovaako plavo i samo naš hrvatski barjak se ovako lijepo vije – u jednom dahu ispričao je kapetan Lemešić

Komentari 6

TO
toljaga22
15:45 08.05.2016.

Bravo majstore ! :-)

VL
Avatar Petrica Kerempuh
Petrica Kerempuh
22:56 08.05.2016.

Prvi Hrvat koji je jedrilicom oplovio svijet ??? Bravo za novinarčića. Puno vas pozdravlja pokojni Joža Horvat i Besa. Da i Joža nije prekidao putovanje i nije se avionom vračao kući pa opet plovio.

VL
ST
Stipan
16:23 08.05.2016.

Vratio se u nered...

VL
MA
Machak
21:25 06.03.2018.

Naslov je sramotan. Upravo sam gledao g. Lemešića na TV kod - svaka njemu čast, ali bilo je Hrvata i prije njega koji su oplovili svijet jedrilicom - osim već spomentuog legendarnog Jože Horvata prije njega bi svakako trebalo spomentuu kap. Ivana Visina i njegov bark Splendido, zatim Mladena Šuteja, (otprilike istim sistemom kao Lemešić ali Šutej je oplovio polove). Konačno to sve piše i na vašem blogu Hir3.....ali ne, vi još uvijek držite potpuno netočan naslov!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.