Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premier liga

Nakon osvojenog Superkupa: Arsenalov vratar prešao u Nottingham Forrest

Europa League - Round of 16 - First Leg - Sporting CP v Arsenal
Foto: PEDRO NUNES/REUTERS
1/3
09.08.2023.
u 16:00

Vratar Brentforda David Raya trebao bi se pridružiti Arsenalu zbog čega su izgledi Matta Turnera da redovito igra u londonskom klubu smanjene

Arsenalov vratar Matt Turner potpisao je četverogodišnji ugovor s klubom iz Nottingham Foresta, objavio je u srijedu taj prvoligaš. Financijske pojedinosti transfera 29-godišnjeg vratara nisu objavljene, no prema pisanju britanskih medija ugovor je vrijedan 12 milijuna eura.

Vratar Brentforda David Raya trebao bi se pridružiti Arsenalu zbog čega su Turnerovi izgledi da redovito igra u londonskom klubu smanjene.

VEZANI ČLANCI:

"To je veliki izazov i veliki korak u mojoj karijeri", rekao je Turner za web stranicu Foresta. Amerikanac je u Arsenal došao u lipnju 2022. iz kluba New England Revolution koji igra u američkoj ligi.

VIDEO Nova snimka nereda u Grčkoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije