Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI U UNITED?

Nakon osvajanja prvog naslova za klub u 33 godine, otišao je odslužiti vojni rok

Twitter/Fcbayernfan
28.06.2023.
u 16:29

Sjajni stoper prvo služi obavezni vojni rok u Južnoj Koreji u nadolazećim tjednima prije nego što odradi transfer i krene u izazove s novim klubom

Zvijezda Napolija Min-jae Kim velika je želja Manchester Uniteda, a kako u ovim trenucima stvari stoje, čini se kako će i posljednja prepreka transferu biti uklonjena.

Naime, Kim je iz Južne Koreje stoga je morao, kao i mnogi drugi njegovi suigrači (najpoznatiji dosadašnji primjer je Tottenhamov Heung-min Son, odraditi obavezni vojni rok.

VIDEO: Obiši smo Pampas prije otvaranja

Kim je igrao ključnu ulogu u osvajanju Napolijevog prvog naslova u Serie A nakon duge 33 godine čekanja, a zanimljivo je to što branič ima otkupnu klauzulu u svom ugovoru koja se može aktivirati samo između 1. i 15. srpnja. Tada će ga klubovi moći kupiti za 60 milijuna eura (52 milijuna funti).

Međutim,sjajni stoper prvo služi obavezni vojni rok u Južnoj Koreji u nadolazećim tjednima prije nego što odradi transfer i krene u izazove s novim klubom.

VEZANI ČLANCI:

Postojala je zabrinutost da bi se njegova vojna obuka mogla preklapati s dvotjednim rokom za klubove koji bi aktivirali njegovu klauzulu, što bi kompliciralo proces potpisivanja ugovora s braničem i potencijalno ga spriječilo da prođe liječnički pregled.

Ipak, Kim je već otputovao u Južnu Koreju kako bi završio svoju nacionalnu obaveznu službu prije dvotjednog prozora u kojem će mu vrijediti otkupna klauzula te da mu to neće stajati na putu za transfer karijere.

Komentara 2

DU
Deleted user
17:17 28.06.2023.

Prošla su vremena kas smo kidnapovali rumunjske igrače, ko se sjeća Belodeića (skoro izbio diplomatski rat) još ?

Avatar rubinet
rubinet
17:14 28.06.2023.

Tako bi trebalo i kod nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije