Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se na teren

Nakon isteka suspenzije zbog dopinga potpisao za West Ham

Samir Nasri
Foto: Slavko MidzorPIXSELL
1/3
31.12.2018.
u 20:37

Bivši igrač Arsenala i Manchester Cityja, te bivši francuski reprezentativac koristio je doping dok je bio na posudbi u Sevilli, a prvotna suspenzija od šest produžena je na 18 mjeseci neigranja

Londonski prvoligaš West Ham potpisao je Francuza Samira Nasrija (31), kome je upravo istekla 18-mjesečna suspenzija zbog dopinga. 

Bivši igrač Arsenala i Manchester Cityja, te bivši francuski reprezentativac koristio je doping dok je bio na posudbi u Sevilli, a prvotna suspenzija od šest produžena je na 18 mjeseci neigranja. 

>> Pogledajte video: Siječanj – mjesec velikih transfera: Vatreni na meti triju velikana

Negdašnji veliki talent već mjesec dana trenira s igračima West Hama, a od 1. siječnja će moći i igrati. Za 'čekičare' je potpisao kao slobodni igrač do lipnja. osobe medijima i rastužuju silne fanove koji su se radovali što bi proljetni dio sezone Ibra mogao odraditi u Europi.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mantheman
21:38 02.01.2019.

Jel ovo o ibri ili nasriju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije