Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI VATRENI

Nakon dugo vremena susreli smo Davora Šukera, dočekan je kao velika zvijezda

Rijeka: Poznati s tribina prate utakmicu Hrvatska - Slovačka
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
28.03.2023.
u 20:23

Šuker tako nakon dugo, dugo vremena gleda vatrene uživo. Nije ga bilo u hrvatskoj javnosti, a nije se pojavio ni na sprovodu Ćire Blaževića.

Na stadionu Burse uoči utakmice Turske i Hrvatske specijalni gost je Davor Šuker. Bivši predsjednik HNS-a dočekan je kao velika zvijezda, a turska televizija radila je intervju s njim.

Šuker je rekao da Hrvatska ima veću kvalitetu od Turske, ali da to mora dokazati na travnjaku. Dodao je da je stadion u Bursi prekrasan, da je Turska jako dobra i da ima veliki respekt prema toj momčadi.

Na pitanje turskih novinara je li na pomolu novi Modrić, Šuker nije nikoga imenovao nego je dao općeniti odgovor da Hrvatska uvijek ima dobre igrače.

Šuker tako nakon dugo, dugo vremena gleda vatrene uživo. Nije ga bilo u hrvatskoj javnosti, a nije se pojavio ni na sprovodu Ćire Blaževića.

>> Vatrenima u Turskoj sudi Šveđanin kojeg ne pamtimo po dobrome

Komentara 1

Avatar Keep_calm
Keep_calm
21:22 28.03.2023.

Davor je svugdje zvijezda, osim u svojoj zemlji. Only in Croatia.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije