Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BALAKOV U PROBLEMIMA

Nakon Austrijanaca i Slovenci zabranili Hajdukove utakmice

\'Japanski reprezentativac Masahiko Inoha stigao je veceras u Hajdukovu bazu u Bad Kleinkirchheim. U srijedu ujutro odradit ce prvi trening...\'
VL
06.07.2011.
u 18:47

Klupska uprava pokušat će povući sve diplomatske veze kako bi privoljela Slovence da bijelima izdaju dozvole potrebne za igranje

Hajduku je iz Slovenije stigla ružna vijest. Naime, slovenska policija ne dopušta bijelima igranje prijateljskih utakmica na slovenskom teritoriju, tako da je sada sasvim sigurno otpala utakmica sa Steauom, a do dvoboja s Bursasporom bijeli će pokušati diplomatskim putem privoljeti policiju da im ipak izda dozvolu. Hajdukova momčad se tek stvara i treneru bijelih neophodne su kvalitetne provjere.

Ovako će Hajduk doći u vrlo nezgodnu situaciju. Vuković, Sarić, Lima, James i Inoha s momčadi će se upoznati samo u neslužbenim trening-utakmicama i Hajduk će se takav sučeliti sa Šibenikom u 1. kolu prvenstva, pa s Barcelonom. Splićani će slovensku odluku nastojati premostiti igranjem trening-utakmica s nekim austrijskim niželigašima, možda privole i kojeg ozbiljnijeg rivala na takvu vrstu ogleda. Najprije je reagirala Austrija i u strahu od navijačkih nereda zabranila Hajduku utakmice, pa se organizator obratio Sloveniji i dobio usmenu potvrdu da će se utakmice ondje moći igrati. Međutim, nakon nekoliko dana organizatori Hajdukovih priprema dobili su službenu odbijenicu od slovenske policije. Obrazloženje je isto kao i od austrijske policije, ali pozadina je sasvim druga. Jer, Dinamo je igrao u Sloveniji, BBB i Torcida imaju jednak status.

Ali, nisu Hajduk i Dinamo u jednakom statusu. Splićani svoj novac ostavljaju u Austriji, a imali su dogovorene pripreme na Pohorju, pa ih je Balakov otkazao i odlučio se za Bad Kleinkircheim. Dinamo je, s druge strane, odradio pripreme u Sloveniji i s igranjem utakmica nije bilo problema. Otkazivanje utakmica nije poremetilo planove najžešćih navijača bijelih, oni su već krenuli prema Austriji i pojavit će se u Bad Kleinkircheimu. Jedina dobra vijest iz Austrije za sada je priključivanje Masahika Inohe. Japanski reprezentativac već je odradio i prve treninge s Hajdukom i ostavio odličan dojam.

Komentara 9

XY
xyxyxy
19:10 06.07.2011.

To je zahvala njihovim \"navijačima\". A to što redovito ostavljaju masu novaca tamo, to je isključivo sramota i glupost Hajduka. Umjesto da prvo traže jamstvo da će tamo moći odigrati utakmice, pa ako jamstva nema, da odu negdje gdje će htjeti organizatori riskirati, oni prvo odrade pripreme, a onda saznaju da ništa od utakmica. Stvarno logično ponašanje.

DU
dubrovnik2011
19:21 06.07.2011.

mamic mucko dubre povuko svoje veze u eu i unistava hajduk

OB
-obrisani-
18:51 06.07.2011.

Hehehehe...pozdravljam zabranu utakmica koje su uvele Austrija i Slovenjara a nasim klubovima predlazem ponovno kod njih na pripreme.To je zahvala nasim klubovima sto redovito ostavljaju masu novaca kod njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije