Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis

Nakon 16 godina, ATP challenger Zagreb Open se gasi

'scena......novi vinodolski.........14.06.2005. novi classics - ATP delta tour of champions gala vecera , srecko vargek i branimir horvat dir. foto: IGOR KRALJ'
' '
11.04.2012.
u 10:12

- Neću se kandidirati za predsjednika HTS-a jer već imamo dobrog kandidata, Franju Lukovića iz Zabe - kaže Branimir Horvat.

Iza njega organizacija je četiriju spojenih teniskih ITF Futuresa poznatih pod imenom Istarska rivijera. Ove je godine proslavila jubilarno, 40. izdanje.

– Turniri su odlično prošli, imali smo i sreće s vremenom. Drago mi je da nam se vratio u Umag i pridružio se Poreču, Rovinju i Vrsaru. I naši su ih igrači dobro iskoristili, posebno Dino Marcan – istaknuo je direktor turnira Branimir Horvat. S bodovima osvojenim u Istri – a odigrao je jedan finale i dva polufinala – naš je 21. godišnji tenisač došao na 328. mjesto na ATP listi (i sedmi je hrvatski tenisač), što mu je najbolji plasman. Sad bi se Horvat trebao okrenuti organizaciji Zagreb Opena, prepoznatljiva ATP challengera na Mladosti (koji je ove godine trebao početi 14. svibnja), ali njega, prema svemu sudeći, neće biti.

– Još se nadamo da će se nešto promijeniti, ali mali su izgledi da se turnir održi. Teško je danas naći sponzora, Grad Zagreb odlučio je podržati Zagreb Indoors i to je u redu. Nakon 16 godina, Zagreb Open će se vjerojatno ugasiti – tužnim je glasom ustvrdio. Horvat je figurirao i kao jedan od kandidata za novog predsjednika HTS-a. Hoće li se kandidirati na Skupštini 14. travnja?

– Neću se kandidirati jer već imamo dobrog kandidata, Franju Lukovića iz Zagrebačke banke – jasan je bio Horvat.

Komentara 3

TA
Takaros
12:24 11.04.2012.

tako je to kada nema novaca. s obzirom da mi Zagreb uzima 18% prireza, režije stalno rastu, moram platiti i parking ispred vlastite zgrade, zapravo mi je drago što još jednog natjecanja neće biti. još kad bi ukinuli Snow Quenn bilo bi mi još draže. nemam ništa protiv sporta, ali kad se sjetim kakvi sve hoštapleri i mutikaše izvlače novce iz gradske blagajne na temelju tuđih sportskih uspjeha, onda mi je jednostavno zlo.

KA
kajinx
12:59 11.04.2012.

Svaki Hrvatski uspjeh se treba uništiti, u svakom športu na svakom polju. To je namjera nekih političara. No, ne trebamo se brinuti, to neće dozvoliti naš ministar za šport.

TO
tomokaro
13:20 11.04.2012.

Jedan od najuspješnijih sportova za hrvatske sportaše tako će polako ići u zaborav.Jedan od najpoštenijih sportova gdje je sve na dušu takmičaru u kavezu, gdje moraš sam sve poduzeti od djetinjstva da nešto ostvariš.Sport u kome nema bacanja stolica,fizičkih nereda,jednom rječju KRALJEVSKI SPORT biti će samo sječanje a izgleda da mi više volimo Mamića i netransparentna ponašanja,divljanja,huliganstvo,primitivizam,mešetarenje....pa onda se priklonimo nogometu i dajmo djecu u nogomet..postat će kulturni,pristojni, uvaženi građani kao i okolina oko njih. Žalosno, da to vidi Franjo Punčec nebi to dozvolio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije