Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humano srce

Najveći hrvatski sportaši prikupili preko 100 tisuća kuna

Humanitarna udruga CroUnum
Foto: Privatna arhiva
1/3
29.12.2020.
u 21:55

Svoje doprinos ovoj akciji potvrdili su Davor Šuker, Cro Cop, Josip Šimunić, Dino Rađa, Stojko Vranković, Zoran Primorac, Perica Bukić, Franjo Arapović...

U želji da što prije pomognu unesrećenoj Banovini, razrušenoj Petrinji i Glini i tamošnjim selima, na noge se digla cijela Hrvatska. A vrlo aktivna cijelo popodne bila je i humanitarna udruga CroUnum na čelu sa svojim predsjednikom prof. dr. Draganom Primorcem koja u srijedu u tom pravcu planira uputiti dva kamiona punih osnovnih potrepština za stradalnike iz pogođenog područja.

Udruga koju čine poznati hrvatski sportaši, glumci, pjevači i poslovni ljudi u dva je sata na tek otvorenom računu akcije "Srcem za Petrinju i Glinu" prikupila 110 tisuća kuna, a do polaska na Banovinu planiraju prikupiti još barem 50 tisuća.

Kako nam je prenio predsjednik udruge prof. dr. Dragan Primorac, od sportaša svoje su priloge ponudili, a neki već i potvrdili, Davor Šuker, Mirko Fiipović, Stojko Vranković, Slavko Goluža, Veljko Mršić, Perica Bukić, Dino Rađa, Dalibor Bagarić, Zoran Primorac, Franjo Arapović, Dubravko Šimenc, Josip Šimunić, kao i mnogi drugi, a neki od njih će se u srijedu i zaputiti ka Petrinji i Glini, u pratnji spomenutih kamiona.

Iz skladišta novootvorenog supermarketa Stridon, za vrijeme utovara, javio nam se srebrni olimpijac iz Barcelone Franjo Arapović koji nam je kazao da je akcija krenula u 16 sati.

Nakon toga su se svi uputili u Sesvete, u skladište supermarketa Stridon, gdje su se utovarale higijenske potrepštine, suhomesnate proizvode, vodu, ulje, brašno, šećer, mlijeko, slatkiši za dječicu... Vidjevši sve to i vlasnik supermarketa Jure Krstanović donirao je 10 tisuća kuna, a isti iznos na ovaj humanitarni račun uplatile su i Specijalna bolnica Sveta Katarina, Poliklinika Vaš pregled te tvrtke Redox i Primaco. 

Komentara 4

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
01:03 30.12.2020.

Dobro je, njih 15 skupilo 15K EUR-a, još ako Modrić da 1000EUR-a, Petrinja je spašena...

KO
Kokić
14:13 30.12.2020.

Bandić svih boja sa sucima pokrali sve i kradu svaki dan a sad prosimo po EU i svi su nam sad super i sve ih volimo. Koja dvoličnost i licemjerje.

KO
Kokić
14:08 30.12.2020.

Tek kad najveći krimosi daju još 100 000 kuna di nam je kraj. Bandić Todorić Vidošević Kutle Kalmeta Kerum Miščević Kovačević Mamići Glavaši Vrdoljaci hrpe HDZenjara SDPenjara Linića Marića Ćorića heroja i vitezova Norca Svačića Rajnera......Plenkovića super heroja Milanovića Kolindee ........Jakovčića I D S HNS .......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije