Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA VUŠKOVIĆ

Najveći dragulj Hajduka s navijačima na Poljudu vrijeđao Šibenik ružnom pjesmom

Split: Navijači dočekali igrače Hajduka na Poljudu nakon osvojenog nogometnog Kupa
Miroslav Lelas/PIXSELL
25.05.2023.
u 08:19

Jedan od najtalentiranijih igrača svoje generacije nije se proslavio prilikom slavlja poslije osvajanja Kupa

Hajdukov kapetan Marko Livaja nije se proslavio sinoć nakon utakmice protiv Šibenika u finalu kupa na riječkoj Rujevici. Dok su Hajdukovi igrači slavili s Torcidom, Livaja je uzeo megafon i poveo ružnu pjesmu koja vrijeđa Šibenik, a poznato je kako Torcida i Funcuti nisu u dobrim odnosima. 

- Freze, traktori i seoski putevi, pi*ke šibenske, pi*ke šibenske, dobit ćete batine - odjekivalo je na Rujevici.

Livaja i suigrači su se iza ponoći vratili u Split, a doček im je priređen na Poljudu uz bakljadu izvan stadiona. Torcida je opet pjevala pjesmu u kojoj vrijeđa Šibenčane, ovog puta su igrači odlučili to ignorirati jer su vjerojatno shvatili da je sve to završilo na portalima hrvatskih medija.

Međutim, omaklo se mladom 16-godišnjem Luki Vuškoviću koji je ipak zapjevao tu pjesmu s Torcidom, bio je to danak neiskustva, ali svakako nije dobar primjer. Stariji suigrači bi mu trebali savjetovati da se ovakvi incidenti više ne ponavljaju....

25.05.2023., Split - Navijaci docekali igrace Hajduka na Poljudu nakon osvojenog nogometnog Kupa. Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Komentara 3

KO
Kobilak1
09:13 25.05.2023.

Možete li zamisliti da Dinamo igra sa npr. Varaždinom finale kupa i nakon pobjede uzme npr. Oršić mikrofon i pjeva pogrdnu pjesmu o Varaždincima? Naravno da ne možete. E to je razlika između mog Dinama i ovakvog Hajduka i za to sam ponosan na svoj klub. A to što imamo more titula i igramo stalno u skupinama ili UEFA ili Lige prvaka to je samo šećer na tortu i pokazatelj naše kvalitete.

OL
olujasviholuja2
12:26 25.05.2023.

"Dragulj" ,koji je kad je igrao barem je bio kriv za jedan ili dva gola koji je primio hajduk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije