Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opopravak od ozljede

Najskuplje pojačanje u povijesti Barce za dva tjedna se vraća

Ousmane Dembele
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
27.11.2017.
u 15:16

Dembele je ovog ljeta stigao u Barcelonu iz Borussije Dortmund, a katalonski klub je za njega platio 105 milijuna eura odštete.

Francuski napadač 20-godišnji Ousmane Dembele, najskuplje pojačanje u povijesti Barcelone, trebao bi za dva tjedna početi trenirati punom snagom.

To znači da bi Dembele mogao zaigrati u prvenstvenom derbiju protiv Real Madrida 23. prosinca na stadionu Santiago Bernabeu.

Dembele je ovog ljeta stigao u Barcelonu iz Borussije Dortmund, a katalonski klub je za njega platio 105 milijuna eura odštete. No, u dresu Barce odigrao je samo tri susreta prije negoli je ozlijedio bedreni mišić lijeve noge.

Komentara 2

FR
franjo
20:43 27.11.2017.

Ovaj nezna ni trčati po Barcinoj lijepoj travi. Ništa od njega .

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
16:27 27.11.2017.

ma kakvo pojačanje?? Vidjet čete biit će najveći i najskuplji KIKS Barceloninog menadžere!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije