Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SPLITA

Bivši trener Hajduka ima novi posao, odbio je reprezentaciju Litve

DAMBRAUSKAS
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
24.10.2022.
u 17:56

Spominjao se kao kandidat za klupu engleskog drugoligaša Middlesbrougha, no njih je preuzeo Michael Carrick.

Valdas Dambrauskas na klupi Hajduka nije već mjesec i pol dana. Zaslužen otkaz ili ne, i danas ostaje predmet rasprava među navijačima Hajduka. Bilo kako bilo, život ide dalje i litavski trener svoja znanja će iskoristiti u nekoj drugoj sredini. 

Čovjek koji je u HNL-u vodio i momčad Gorice spominjao se u kontekstu nekoliko angažmana, i klupskih i reprezentativnih. Kako su pisali tamošnji mediji, odbio je reprezentaciju Litve, koja mu je nudila da postane njihov najplaćeniji izbornik ikad.

19.04.2022., Split - Trener Hajduka Valdas Dambrauskas odrzao je na stadionu Poljud konferenciju za medije uoci sutrasnje utakmice izmedju Hajduka i Dinama. Photo: Milan Sabic/PIXSELL
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Potom ga se povezivalo s Middlesbroughom u engleskom Championshipu, no klub je u konačnici uzeo bivšeg igrača Manchester Uniteda Michaela Carricka.

A prema informacijama koje dolaze iz grčkih medija, trenersko mjesto ponudio mu je sada kretski OFI, prvoligaš trenutno smješten pri dnu ljestvice tamošnjeg prvenstva. Naime, u ligi nakon osam kola imaju jednu pobjedu i pet bodova. Ipak, Dambrauskas više neće dvojiti. Postigao je verbalni dogovor i postaje novi trener momčadi. 

Litavac bi uživo trebao pogledati susret OFI-ja i Lamije pa uskoro potpisati suradnju na godinu i pol dana.

Standings provided by Sofascore

>> Snimka za naježiti se: Brutalna koreografija Torcide, cijeli Poljud pjeva 'Dalmacijoooo'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije