Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide u UFC

Najjači srpski borac komentirao Cro Copa, evo što je poručio

Darko Stošić
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
12.03.2018.
u 11:42

Stošić se tako osvrnuo na sve učestalije glasine prema kojima bi svoj dugoiščekivani debi trebao imati 9. lipnja kada se u Chicagu održava UFC 225

Darko Stošić stavio je još sredinom prošlog prosinca potpis na ugovor s najjačom svjetskom MMA promocijom, a pritom se odlučio i na promjenu kategorije pa bi ga tako na najvišoj pozornici trebali gledati kao poluteškaša. Ono što Darko čak ni tri mjeseca kasnije ne zna su konkretne informacije oko njegovog prvog nastupa za UFC, piše Fight Site.

U razgovoru za HotSport portal, Stošić se tako osvrnuo na sve učestalije glasine prema kojima bi svoj dugoiščekivani debi trebao imati 9. lipnja kada se u Chicagu održava UFC 225, inače event za koji je već potvrđen teškaški okršaj Alistaira Overeema i Curtisa Blaydesa.

Darko Stošić
1/6

“Ja sam najviše želio da to bude u Chicagu, baš zbog toga smo to i maksimalno forsirali, ali džaba ako oni to ne odluče, sve je na njima. Podrška bi sigurno bila fenomenalna, ja jedva čekam da do toga dođe”, objasnio je Stošić glasine, ali i svoje želje za prvi nastup u oktogonu.

Talentirani srpski borac u istom razgovoru komentira i nadolazeći revanš Mirka Filipovića i Roya Nelsona koji bismo trebali gledati na Bellator 200 priredbi u svibnju ove godine. Stošić je bio idealna osoba za ovu temu jer je poznato kako je već duže vrijeme učestali gost u Cro Copovoj dvorani na Borčecu.

“Sigurno je da će Mirko ‘proći’ kroz sve njih tamo, jer u njegovim godinama nitko nije spremniji, non-stop trenira, pravi je vojnik i sigurno je spremniji i od Nelsona, a i od Fedora zajedno. Mirko je za razliku od svih njih ostao na vrhunskom nivou”, zaključio je Stošić.

Komentara 12

Avatar Moodleen
Moodleen
19:02 12.03.2018.

"Najjači" srpski borac? Da oni imaju ikakve borce ne bi bila "bežanija" na traktorima.

DU
Deleted user
11:53 12.03.2018.

Darko Stošić jedan normalan čovek, srbin.Već se naziru prvi rezultati treniranja i druženja s hrvatskim policajcem.

AN
Andreeejjj
19:53 12.03.2018.

Koji bolesnici, zar još uvjek i to u 21 vjeku brojite krvna zrnca šugavi retardi?!? Pa da, IZVINITE to je Hrvatska!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije