Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENIS

Najjači sastav Indije protiv Hrvatske u Davis Cupu

Borna Ćorić i Marin Čilić
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/4
25.02.2020.
u 19:06

Pobjednik dvoboja će izboriti nastup na završnom turniru Davis Cupa kojem će drugu godinu zaredom domaćin biti Madrid krajem studenoga

Indijski Davis Cup izbornik Rohit Rajpal za kvalifikacijski dvoboj protiv Hrvatske u Zagrebu (6. i 7. ožujka) okupio je najjači mogući sastav u kojem je najbolje rangirani igrač u pojedinačnoj konkurenciji 22-godišnji Sumit Nagal (ATP - 127.), a snažan veteranski par će činiti 39-godišnji Rohan Bopanna i 46-godišnja legenda Leander Paes.

Uz spomenutu trojicu, za pojedinačne mečeve konkurirat će još 30-godišnji Prajnesh Gunneswaran (ATP - 127.) i 25-godišnji Ramkumar Ramanathan (ATP - 180.).

U utorak je i hrvatski izbornik Vedran Martić objavio sastav u kojem zbog ozljede ruke nema Borne Ćorića. Na Martićevom izborničkom debiju u reprezentaciji će biti Marin Čilić (ATP - 36.), Borna Gojo (ATP - 276.), Nino Serdarušić (ATP - 295.) te dvojica specijalista za parove Ivan Dodig (ATP - 10.) i Mate Pavić (ATP - 16.).

Dvoboj će biti igran na tvrdoj podlozi u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Prvog dana, u subotu 6. ožujka, na rasporedu su dva pojedinačna meča, a u nedjelju će prvo biti odigran meč parova, a potom pojedinačni mečevi.

Pobjednik dvoboja će izboriti nastup na završnom turniru Davis Cupa kojem će drugu godinu zaredom domaćin biti Madrid krajem studenoga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije