Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARCA

Najčitaniji španjolski list objavio velike vijesti: 'Modrić i Real dogovorili su novi ugovor'

Chelsea v Real Madrid - UEFA Champions League - Quarter Final - Second Leg - Stamford Bridge
Mark Pain
05.05.2023.
u 08:44

Hrvatski nogometni virtouz jednogodišnji ugovor trebao bi potpisati uskoro

Hrvatski kapetan Luka Modrić još uvijek nije dogovorio potpisivanje novog ugovora s madridskim Realom, no ugledni španjolski dnevnik Marca javlja da je to samo puka formalnost. Naime, tek 55 dana ostalo je do isteka ugovorne obaveze Modrića i kraljevskog kluba, a mnogi su spekulirali kako napušta Santiago Bernabeu te odlazi u Saudijsku Arabiju. 

Međutim, vatreni ima potpuno drukčije planove i želi završiti karijeru u dresu europskog velikana, Marca piše kako je sve dogovorio s predsjednik Florentinom Perezom te će parafirati novi ugovor poslije polufinalnog ogleda Lige prvaka s Manchester Cityem koji se igra u utorak. 

– Modrićevo produljenje ugovora pitanje je dana. Obnova suradnje s njim bit će objavljena nakon prve polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Manchester Cityja koja se igra u utorak. Klub je rekao Luki da ništa ne brine. Modrić i predsjednik Florentino Perez već su sve dogovorili – ističu Španjolci. 

Modrić je u Realu je od 2012. godine kada je stigao iz Tottenhama za 35 milijuna eura. Od tada je za kraljeve odigrao 480 utakmica, postigao 37 i asistirao za 77 golova. U dresu Reala osvojio je tri španjolska naslova, pet Liga prvaka te zlatnu loptu 2018. godine.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije