Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
piše marca

Najčitaniji španjolski list objavio što je Real odlučio u vezi Luke Modrića: Hrvata svi obožavaju

Spanish Super Cup - Semi Final - Valencia v Real Madrid
Ahmed Yosri/REUTERS
25.01.2023.
u 14:45

Hrvatski kapetan Luka Modrić spominjao se u kontekstu prelaska u Saudijsku Arabiju, no čini se da je situacija nešto drugačija

Arapski mediji lansirali su vijest kako će Luka Modrić potpisati za saudijskog prvoligaša i tako se pridružiti bivšem suigraču Cristianu Ronaldu, ali čini se kako je to daleko od istine. Činjenica je da Modrić želi završiti karijeru na Santiago Bernabeu te ne pomišlja napustiti španjolskog velikana za bilo kakve novce. 

- Najspecifičniji slučaj je onaj Luke Modrića. Hrvata obožavaju svi u Realu, u koji se vratio nakon sjajnih igara na Svjetskom prvenstvu. Al Nassr mu je dao ponudu koja se ne odbija, ali Modrić je jasno odgovorio da u sljedećoj sezoni želi igrati samo za Real. Rješenje te situacije ovisi o razgovoru Luke Modrića i Florentina Pereza, koji se očekuje. Modrićev status nije narušilo to što je u posljednje vrijeme rezerva ili onaj kojeg se rano mijenja - piše Marca i dodaje:

- Ancelotti je izjavio da je Modrić pronašao ritam, ali činjenica je da Modrić itekako osjeća posljedice nastupa na SP-u. Međutim, neosporno je i da će se uskoro vratiti na svoju uobičajenu razinu, onu kojom je na početku sezone poništio sve dvojbe u njega. Glasine kako je Real odlučio da s njim neće produljiti ugovor ili da je ipak dogovorio transfer u Al Nassr su potpuno neutemeljene. 

Standings provided by Sofascore

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije