Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN ODBIO

Modriću nudili treći najbogatiji ugovor u svijetu nogometa, samo Mbappé i Ronaldo zarađuju više

Spanish Super Cup - Real Madrid Training
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
1/3
24.01.2023.
u 19:56

Ugovor u Madridu ima do kraja sezone, ali ne mora strahovati za novi. Ipak, očekuje se kako će mu se minutaža s vremenom smanjiti.

Luka Modrić (37) početkom se godine našao usred glasina kako je za njegove usluge zainteresiran saudijski Al Nassr, isti klub koji je nedavno doveo njegovog nekadašnjegj suigrača iz Real Madrida, Cristiana Ronalda. Kapetan hrvatske reprezentacije odbio je ponudu, a tamošnji Okaz Sport sada je otkrio detalje vrtoglavog ugovora kojeg su mu nudili.

Modrić bi, da je prihvatio otići na Arapski poluotok, godišnje zarađivao velikih 40 milijuna eura. Kako je u pitanju bio ugovor na dvije i pol godine, vatrenom bi pripalo okruglih 100 milijuna eura. Time bi postao treći najplaćeniji igrač u svijetu, iza Kyliana Mbappéa (117 milijuna godišnje) i već spomenutog Ronalda, koji će, ispoštuje li dvoipolgodišnji ugovor, zaraditi nevjerojatnih 500 milijuna eura. 

Klub želi i Sergija Ramosa, kako su ranije priopćavali mediji. Što se Modrića tiče, ugovor u Madridu ima do kraja sezone, ali ne mora strahovati za novi. Ipak, očekuje se kako će mu se minutaža s vremenom smanjiti. 

Komentara 2

PR
propalismoFranjoskroz
20:28 24.01.2023.

Šta vrijedi kad mali rob dvije trećine mora slati u Međugorje

D7
D78
20:25 24.01.2023.

A onda je svizac stavio cokoladu u omot.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije