Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najbrži igrači svijeta nosit će adidas X18+ kopačke na Svjetskom prvenstvu

adidas X18+
Foto: adidas
1/3
13.06.2018.
u 14:37

Leo Messi, Pharrel Williams, Karlie Kloss u inovativnoj "Creativity is The Answer" kampanji za adidas

Koristeći najveći trenutak u svijetu sporta - Svjetsko nogometno prvenstvo, kao savršenu pozadinu - adidas je pomaknuo granice tradicionalne kampanje i okupio 56 najutjecajnijih svjetskih kreatora poput Lea Messija, Caroline Wozniacki Pharrella Williamsa i Mo Salaha te im prepustio oblikovanje nove stranice u sportu.

adidas i njegovi kreatori pozivaju sve sportaše, glazbenike, umjetnike i redatelje diljem svijeta, ali i sve potrošače, da im se pridruže u kreiranju kampanje. Da biste se pridružili trebate pratiti #HereToCreate na @adidas Twitter, Instagram i Facebook kanalima. Za više informacija posjetite adidas.com/HereToCreate.

Svaki kreator u nogometu oslanja se na svoj talent ali i na svoje kopačke, stoga je adidas susret Svjetskog prvenstvu izbacio inovaciju među kopačkama - X18+, dizajniranu za oslobađanje brzine kod najopasnijih igrača. Ovaj model nadahnut je legendama iz svijeta kopački ali je dizajniran s inovacijama koje osiguravaju stabilnost i podršku pri velikoj brzini.

Foto: adidas

Gabriel Jesus, Diego Kosta, Luis Suarez te Andrej Kramarić koji igra za Hrvatsku, samo su neki od svjetski poznatih nogometnih zvijezda koje će na travnjak Svjetskog prvenstva 2018., od 14. lipnja do 15 srpnja u Rusiji, istrčati upravo u X18+ kopačkama te pokazati snagu i brzinu izvedbe na zelenom terenu. Ono što će im u tom poduhvatu pomoći svakako je adidas inovacija. adidas X18+ kopačke sadrže SPEEDFRAME potplat s Drilium minimalističkom konstrukcijom koja pruža odličnu potporu kod ubrzavanja. 3D MOLDED peta pruža udobnost i stabilnost koja nogu igrača kod ubrzanja doslovno prilijepi s podlogom. Inovativni materijali poput SKELETAL WEAVE ultra tanke mrežaste oplate i SPEEDMESH pružaju kontrolirani dodir s nogom bez ograničavanja kretnje stopala. Nema vezica već se stabilnost noge osigurava CLAW COLLAR construkcijom od novog rastezljivog materijala.

Nove X18+ kopačke dostupne su u sklopu paketa Energy Mode u stadionskim, kaveznim i uličnim verzijama - za nogometaše koji žele brzinu na različitim podlogama.

Više informacija na: instagram.com/adidashrvatska

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije