Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PO POBJEDU PROTIV CITYJA

Najbolji strijelac Dinama otkrio razloge poraza, evo što je pošlo po krivu

Atalanta - Dinamo
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/11
26.11.2019.
u 23:25

Teško je ulaziti u neku dublju analizu nakon utakmice. Bili su bolji od nas u svih segmentima igre. Ne znam gdje je Atalanta otkrila svaku razliku. Teško je sad to reći. Kasnili smo u mnogim duelima, a i druge lopte su im stalno išle od ruke i teško je kasnije bilo to sve uloviti

Utakmicu s Atalantom u petom kolu Lige prvaka, koja je možda bila i ključna za odlazak u europsko proljeće Dinamo je na San Siru izgubio s 0:2 i tako si jako zakomplicirao put do cilja i prolaska.

Govor tijela igrača Dinama nije bio onakav kakav smo vidjeli do sada u europskim susretima, a lošije predstave svojih igrača svjestan je i Nenad Bjelica.

>>> Pogledajte što su nakon poraza rekli igrači Dinama

- Danas je Atalanta bila bolja i čestitam im. Mogli smo biti bolji u fazi obrani, nismo igrali brzo i jednostavno. Kad se igra protiv agresivnog protivnika onda je jako teško. Oni su bili bliže nama, stajali su blizu naših igrača, kao što smo i mi radili njima u Zagrebu i zato su i bili bolji. Moramo izvući pouke iz ove utakmice - jasan je Bjelica koji je otkrio kako će birati zamjene za Theophila i Perića koji neće igrati sa Cityjem zbog žutih kartona. 

>>>> Pogledajte što o utakmici kaže Mladen Miletić, novinar Večernjeg lista

- Moramo vidjeti tko će se isprofilirati kroz ova dva tjedna sada kada nema Theophila i Perića zbog žutih kartona. Nema nam druge, idemo po pobjedu protiv Manchester Cityja - poručuje Bjelica. Realan je bio i Bruno Petković.

- Nismo bili agresivni, nismo igrali kao momčad, nismo stajali dobro i zaslužena pobjeda gostiju. Ne treba ulaziti previše u analizu - kaže Petković koji poručuje kako će Dinamo i protiv Cityja ići po pobjedu.

- Ne bi se trebale događati individualne pogreške kao danas, ali eto, dogodi se i idemo dalje. Trebamo ići na pobjedu, trebamo riskirati i možda će nas to riješiti pritiska. Uvijek je lijepo kada možete nešto izgubiti jer znači da ste nešto i postigli, ali idemo na sve ili ništa protiv Cityja - zaključio je Petković.

>>> Pogledajte sukob navijača Dinama i Atalante prije utakmice

Mislav Oršić, najbolji strijelac Dinama u Ligi prvaka otkrio je razlog loše Dinamove igre u Italiji.

Teško je ulaziti u neku dublju analizu nakon utakmice. Bili su bolji od nas u svih segmentima igre. Ne znam gdje je Atalanta otkrila svaku razliku. Teško je sad to reći. Kasnili smo u mnogim duelima, a i druge lopte su im stalno išle od ruke i teško je kasnije bilo to sve uloviti. Trčali smo u prazno i nismo uspjeli uspostaviti igru. Protiv Cityja nemamo što izgubiti. Nadam se da će nas nositi pun stadion i dobra atmosfera, a i hvala svim navijačima koji su nas došli bodriti ovdje u Milanu - zaključio je Oršić.

>>> Pogledajte dolazak Boysa na San Siro

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

ST
stefj
00:43 27.11.2019.

Ivanušec je danas bio igrač manje, i u obrani i u napadu. Atalanta je jako dobro pročitala igru Dinama, čuvali su Olma i Petkovića, a drugi su podbacili... Koliko je iznenadio u prvoj utakmici, toliko je u ovoj pogriješio. Izbor igrača i taktike je bio loš... No, lako je sad nakon utakmice, no sigurno je morao pretpostaviti da su se Talijani pripremili za igru Dinama i znao je da s istim sustavom neće dobro proći...

Avatar taqa
taqa
01:12 27.11.2019.

Prodajem jariće i odojke!

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
00:01 27.11.2019.

Ovo danas nije bila što se tiče dinama razina lige prvaka pa čak ni HNL-a, više grešaka u ovoj utakmici nego u svim utakmicama HNL -e i Lige prvaka zajedno 😖

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije