Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL

Najbolji start Columbusa u povijesti

Columbus Blue Jackets
AFP
06.10.2009.
u 08:39

Sinoć su u najjačoj hokejaškoj ligi svijeta, NHL ligi, odigrane dvije utakmice i obje su pobjede upisali gosti, New York Rangersi kod New Jerseyja 3:2 i Columbus kod Vancouvera 5:3.

Columbus Blue Jacketsi startali su u sezonu s dvije uzastopne pobjede, što je njihov najbolji start otkako su se priključili NHL ligi 2000. godine.

Ključan period u pobjedi Blue Jacketsa bila je druga trećina gdje su gosti u samo tri minute i 44 sekunde zabili tri gola (Huselius, Klesla i Filatov) i tako stvorili nedostižnu prednost. U strijelce su se kod Columbusa upisali i Antoine Vermette i Fedor Tyutin, Rick Nash upisao je tri asistencije, a vratar Steve Mason 40 obrana.

Canucksima je ovo bio treći poraz u tri dosad odigrane utakmice, što im se nije dogodilo od 2001. godine.

Nakon uvodnog poraza u sezoni od Pittsburgha New York Rangersi slavili su u dvije uzastopne utakmice. U 3:2 gostujućoj pobjedi protiv “susjeda” Devilsa presudio je Matt Gilroy golom u drugoj četvrtini, budući je nakon prve rezultat bio 2:2, a u posljednjoj su dionici mreže mirovale.

NHL liga, ponedjeljak:

New Jersey - New York Rangers 2:3

Vancouver - Columbus 3:5

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije