Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIT ĆE BOLJE DRUGI PUT
Povratak na članak

Najbolji norveški igrač iskreno priznao kako su se osjećali nakon poraza od Hrvatske

Razočaran sam. Bio je ovo rat od početka utakmice. Borili smo se s njihovom obraom, a Hrvatska igra svoju igru i dobit će utakmice ako igra u svom tempu. Imali su i vratara kojem je bio dan - rekao je kapetan Bjornsen

Komentari 10

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
22:12 24.01.2020.

Pitaju me prijatelji Njemci kako to da Hrvatska desetkovina i kad je slabija daje uvijek sve od sebe i na kraju pobjedi ? " Ma to nam je od domovinskog " velim ja - rata domovinskog, tamo smo to naučili 😉

VL
HS
highlander.supreme
23:32 24.01.2020.

A kako bi se trebao osjecati, pazi "iskreno priznao"...pa osjecao se kako bi se svaki gubtnik osjecao poslije ovakve tekme, radite clanke bezveze.....bas ste primitivo..sad intervju s njegovom mamom. Svaka cast nasim momcima, bilo je napeto do zadnje sekunde i sreca nas je pratila konacno, samo tako dalje!

VL
DU
Deleted user
22:20 24.01.2020.

Ništa to nije kad samo iskreno prizna. Da bi sve palilo potrebno je (kao i uvijek) "brutalno iskreno priznanje".

VL
KA
kapunjohan
08:42 25.01.2020.

Slogan sportaša ,, Hrvatska iznad svih,, dovoljno govori kakvim srcem se brani nacionalni ponos , jedino je šteta da nam se tako ne ponašaju i političari pa naši ljudi nebi odlazili.

VL
LE
Levanto
08:09 25.01.2020.

Realno, Karačić podbacija, Cindrić nije igra i POBIJEDITI. Lavovi , a ne kauboji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.