Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ HOFFENHEIMA

Najbolji je! Andrej Kramarić dobio veliko priznanje za sjajne nastupe

Andrej Kramarić
Foto: REUTERS//Pixsell
1/5
31.05.2017.
u 16:42

- Izvanredno je kvalitetan u završnici. Radi se o izrazito talentiranom nogometašu, spremnom na nepredvidljive poteze - pohvalio je Kramarića trener Julian Nagelsmann.

Po završetku bundesligaške sezone, u kojoj je Hoffenheim po prvi puta u povijesti osigurao plasman u europska natjecanja, navijači su na službenim klupskim kanalima birali najboljeg igrača, piše stranica HNS-a.

S 32 posto glasova pobijedio je hrvatski napadač Andrej Kramarić, ispred Vogta s 22 posto i Baumanna s 18 posto.

Kramarić je u ligaškom natjecanju postigao 15 pogodaka, uključujući i onaj za pobjedu nad Bayernom, te tom učinku dodao osam asistencija. Prvi je strijelac Hoffenheima u Bundesligi, a nastupio je u sva 34 kola. Pogodak protiv Bayerna nominiran je i za Hoffenheimov pogodak sezone.

- Izvanredno je kvalitetan u završnici. Radi se o izrazito talentiranom nogometašu, spremnom na nepredvidljive poteze - pohvalio ga je trener Julian Nagelsmann.

Komentara 3

KA
kajinx
17:03 31.05.2017.

Pored sebičnih igrača Leicestera nije imao s kim igrati. Pravi je pogodak da je otišao iz vukojebine i pokazao svoje kvalitete. Bravo Andrej!

ST
Starotopoljanin
17:38 31.05.2017.

samo ovom trecerazrednom treneru,VATRENIH,nije dobar,i ne poziva ga u repku.zalosno od cacica,ali i njegovo vrijeme ce brzo biti proslost.

GD
Gospon Drug
17:05 31.05.2017.

Nadam se da Čačić čita ovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije