Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENZACIONALAN PREOKRET ?
Povratak na članak

Mbappe ostaje u PSG-u! Strani mediji: Odbio je bogatu ponudu Reala

PSG će večeras u posljednjem kolu francuske lige dočekati Metz, a francuski prvak objavio je da će Mbappe imati "individualni nastup" tijekom proslave.

Komentari 1

MZ
milan.zoranovic
14:45 21.05.2022.

on je igrač najvišeg svjetskog kalibra, pa je kao takav itekako svjestan da bi se - odlaskom u Real Madrid - od njega očekivalo isto ono što je u Realu napravio Cristiano Ronaldo. Taj bi mu teret stalno visio nad glavom... a ponoviti sve što je napravio Ronaldo...to je skoro pa nemoguće, i zato je mnogo pametnije da je ostao u PSG-u.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.